Siistii olla pitää

Etusivu » Palvelut » Saneeraus

Monipuolista saneerausosaamista ja asiantuntemusta pääkaupunkiseudulla

Yrityksemme erikoistuminen etenkin mikrobivaurioalalle vaatii se toiminnalta monipuolista asiantuntemusta, sekä osaamista eri työvaiheista sekä – tekniikoista.

Olipa kyseessä pieni huoneiston saneeraus, tai rakennuksen laaja korjaustyö, yrityksemme palvelee teitä sopimuksen mukaan.

Suoritamme muun muassa:

  • Vesivahinkojen saneeraukset
  • Kiinteistöjen homesaneeraus ja desinfioinnit
  • Rakenteiden muutostyöt
  • Ala- ja yläpohjien korjaustyöt
  • Kattorakenteiden korjaus- ja muutostyöt
  • Märkätilasaneeraukset
  • Ulkopuoliset kosteudenhallintatyöt (salaojat / sadevedet) sekä muut korjaustyöt

Yrityksemme on erikoistunut kiinteistöjen kellaritilojen kosteusvaurioiden, usein maakosteuden vaurioittamien rakenteiden kunnostukseen.

Kellarien kosteusvaurioiden kunnostamisessa tärkeimpänä kunnostustyön onnistumisen kriteerinä on oikeiden kunnostusmateriaalien käyttäminen ja kosteuden ‘liikkumisen´ ymmärtäminen rakenteissa.

Maanpinnan alapuoliset tilat voidaan usein rakentaa ja lämpöeristää täysin määräysten sekä lämmöneristysnormien mukaisiksi ilman huolta kosteus- tai mikrobivaurioista.

Saneeraustyöt

Suoritamme kiinteistöjen saneeraustöitä kokonaisvaltaisesti alusta loppuun, oman osaavan henkilökuntamme voimin.

Teemme muun muassa kiinteistöjen ulkopuoliset kosteudenhallintatyöt salaojien ja sadevesijärjestelmien osalta, kuten myös märkätila-asennukset ja saneeraukset kohteissa.

Pesuhuone- ja saunaremonttia suunniteltaessa tai viimeistään pinnoitteita purettaessa on usein suositeltavaa rakennepinnoille suorittaa vähintään suuntaa antava pintakosteudenmittaus. Tällöin varmistetaan, ettei rakenteisiin jää kosteutta uusien materiaalien alle.

Suorittaessamme märkätilan purkua tai kokonaisvaltaista saneerausta teemme rakenteiden kosteusmittauksen, jolloin tarvittaessa kostuneelle rakenteelle asennetaan välittömästi tehokas koneellinen kuivaus sopimuksen mukaan. Näin varmistetaan, ettei saneeraustoimenpiteiden aikataulu veny huomattavasti huolimatta rakenteissa esiintyvästä kosteudesta, sekä säästetään kustannuksissa erillisten kuivausalihankintatöiden tilauksien osalta.

Yhteistyökumppani- ja alihankintaverkostomme kautta hoidamme tarvittaessa myös kaikki LVIS-työt, jolloin projektien läpivieminen on asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta sekä kustannustehokasta.

Kiinteistöjen kellaritilojen kosteusvaurioiden kunnostus

Olemme myös erikoistuneet kiinteistöjen kellaritilojen kosteusvaurioiden kunnostukseen.

Kellarien kosteusvaurioiden kunnostamisessa tärkeimpänä kunnostustyön onnistumisen kriteerinä on oikeiden kunnostusmateriaalien käyttäminen ja kosteuden ‘liikkumisen´ ymmärtäminen rakenteissa.

Maanpinnan alapuoliset tilat voidaan usein rakentaa ja lämpöeristää täysin määräysten sekä lämmöneristysnormien mukaisiksi ilman huolta kosteus- tai mikrobivaurioista.

Käytämme mm. Kasil Finland Oy:n maahantuomia patentoituja rakennusmenetelmiä, joiden avulla kellaritilojen seinä- ja kattorakenteiden lämmöneristys voidaan rakentaa hengittävästi täysin vaatimusten tai tarpeiden mukaisesti ilman huolta rakenteiden kosteus- ja mikrobivaurioista.

Lisätietoja materiaaleista ja rakennusmenetelmistä löydätte Kasil Finland Oy:n kotisivuilta www.kasil.fi tai kohteenne yksilöllisen suunnittelun osalta, ottamalla yhteyttä yritykseemme.

Vahinkotöiden työnjohto ja valvonta

Tarjoamme vahinkoalan kokonaisvaltaista saneerauspalvelua alkututkimuksista valmiiseen kunnostettuun tilaan, avaimet käteen periaatteella!

Toimimme myös tarvittaessa suurien vahinkotöiden pääurakoitsijana ja toimitamme verottajalle vaadittavat työntekijöiden ja alihankkijoiden henkilö- ja urakkatiedot taloyhtiön puolesta.

https://www.vero.fi/yritykset-ja-yhteisot/ilmoittaminen-ja-maksaminen/rakentamisilmoitukset/

Työjohtomme valvoo kaikkien vahinkotöidemme toimeksiantojen työmaatapahtumia. Työnjohto selvittää kunnostukseen tarvittavat materiaalien ja rakenteiden tiedot jo purku- ja kuivausvaiheen aikana.

Annamme asiakkaalle tarjouksen tai hinta-arvion siis jo purku- kuivaustöiden aikana, jolloin vahinkoalueen kunnostamisesta voidaan tehdä päätöksiä. Näin vahinkotyö voidaan suorittaa keskeytyksettä ja asiakkaalle muodostuu korjauskustannuksien kokonaiskuva ennen työn valmistumista.

PK Kuivauksella on vahvana osaamisalueena Helsingin keskustan rakennuskanta. Meillä on yli 5000 vahingon raporttiarkisto ja vahva entisajan rakentamisen ja rakenteiden tuntemus.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Katso yhteystiedot